Haardhout

Het beste hout voor uw kachel of haard!


AL HET BRANDHOUT VOOR SEIZOEN 2022/2023 IS HELAAS UITVERKOCHT, WIJ KUNNEN OP DIT MOMENT GEEN RESERVERINGEN VASTLEGGEN VOOR HET VOLGENDE SEIZOEN

Ons rondhout komt uit bossen met een FSC-keurmerk. Dit betekent dat het hout afkomstig is uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden. Verantwoord wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van het heden en de toekomst.

Het rondhout wordt bij Carefield Products verwerkt tot haardhout. Dit doen we in Tynaarlo, op onze zorgboerderij de Kweeklusthoeve. Er wordt hier dagbesteding en begeleiding naar werk geboden, waarop we zo goed mogelijk proberen om de wensen van onze cliƫnten samen te brengen met een prachtig product als hout.

De houtmarkt is sterk veranderd, hout en ook het rondhout wat wij verwerken tot brandhout is helaas fors gestegen in prijs. Wij doen ons uiterste best om vast te houden aan onze kwaliteit en hoeveelheid en tegelijkertijd een nette prijs aan te bieden voor u. Wij zullen in de loop van 2023 met ons nieuwe aanbod komen, de geschatte verkoopprijzen zullen rond de 140 euro per kuub.


Voorwaarden

  • haardhout is op bestelling verkrijgbaar, vraag naar de voorraad
  • prijzen zijn inclusief btw en inclusief leveren tot 35 km vanaf Tynaarlo
  • hout van Carefield wordt geleverd als een eerlijke kuub
  • het hout wordt gestort op een goed bereikbare plaats
  • prijswijzigingen zijn voorbehouden
  • er kunnen geen rechten verleend worden aan de informatie op deze website

Proces

Het haardhout verwerkingsproces is te volgen via onze social media kanalen. Onze zaag-kloof machine werkt volledig op stroom die opgewekt wordt door zonnepanelen