Maatwerk Houtbouw


Vanuit onze eigen houtzagerij en inkoopmogelijkheden zijn we gestart met Carefield Houtbouw. Binnen eigen netwerk hebben we twee professionals aangeschakeld die met veel liefde voor de bouw en hout voor u de beste kwaliteit maatwerk klus kunnen uitvoeren.

In Juni 2023 hebben we een pilot klus aangenomen, er is na het afvoeren van de oude schuur en leeghalen van de tuin een nieuwe tuinschuur neergezet met overkapping en pergola. Volledig op maat en naar wens van de klant. Door mee te denken met de klant hebben tot in kleine afwerkingen zoals een extra brede deur de eisen en wensen zo goed mogelijk tot werkelijkheid gebracht. Vervolgens hebben we vanuit vraag een maatwerk tuinschuur en een overkapping neergezet in 2023, voor 2024 staan we klaar voor uw maatwerkproject.

In maatwerk kunt u denken aan een schutting, tuinschuur, overkapping of hekwerk. Maar ook tuinmeubelen, speeltoestellen en dierenverblijven zijn mogelijk. We hebben middels onze eigen houtzagerij toegang tot fijnbezaagd Lariks en Douglas hout, eikenhout en allerlei soorten gevelbekleding en schuttingen. In principe is alles voor in de tuin mogelijk bij ons, ook belangrijk is de mogelijkheid voor onze leer/werk plekken om zich verder te ontwikkelen.

Wij werken met een basis offerte en na calculatie. U weet van te voren waar u aan toe bent echter kunt u gedurende de klus samen met het team wensen aanpassen. Samen wordt er volledig naar wens gebouwd wat u graag wilt.

Ontvangstruimte Tynaarlo

In onze houtschuur ontvangen we u graag om uw maatwerk project te bespreken. We hebben diverse standaard afwerkingen beschikbaar welke we met u door kunnen nemen.

Tuinschuur met overkapping en Pergola, Leek Juli 2023

Tuinschuur met maatwerk schutting Groningen, augustus 2023

Overkapping Noordhorn November 2023

Speelhuis / Kiosk Bedum